Đại gia VN bị sát hại Peter Tân Hoàng bị cáo buộc rửa 1 tỉ dollar

Written by:
Minh Nguyen
Published on:
Dec/16/2014
Đại gia VN bị sát hại Peter Tân Hoàng bị cáo buộc  rửa 1 tỉ dollar

Theo các nhà chức trách Úc, đại gia Peter Tan Hoang đã bị cáo buộc tội cờ bạc với tiền rửa khoảng 1 tỉ dollar. Tuy nhiên, Hoàng sẽ không phải ra tòa vì anh ta đã bị sát hại vào tháng 9 vừa qua.

Người tị nạn VN 36 tuổi được biết đến là một con bạc lớn. Anh ta có tiếng là một “cá voi” và là một tay tiêu xài lớn ở các sòng bài ở Úc.

Hoàng có quan hệ với một tổ chức tội phạm khét tiếng tại Úc theo hồ sơ tòa án.

Các nhà chức trách vẫn chưa giải quyết vụ sát hại Hoàng nhưng tin rằng các mối liên kết của anh ta đã có một vai trò nào đó trong vụ ám sát.

"Chúng tôi đã chắc chắn cho rằng anh ta đã tham gia buôn bán ma túy và chuyển tiền qua các sòng bài", chỉ huy cảnh sát vùng New South Wales Mick Willing nói. "[Đó] có thể là một chất xúc tác cho cái chết của anh ta."

Casino.org ghi nhận mức độ chơi của Hoàng.

Hồ sơ tòa án cũng cho thấy rằng Hoàng có thể  chơi các trò chơi với tiền cược cao nhất: trong tháng 9 năm 2012, ví dụ, ông đã được ghi nhận là chơi baccarat trung bình $106,000 dollar Úc (US$ 87,000) một tụ.

- Minh Nguyen, Gambling911.com

 

Gambling News

Court Reinstates Convicted Mobster's 40-Year Sentence

Court Reinstates Convicted Mobster's 40-Year Sentence

The Second Circuit Court of Appeals ruled Thursday that U.S. District Judge Edward Korman overstepped his authority when he reduced sentence

FA ends deals with gambling firms including Ladbrokes

FA ends deals with gambling firms including Ladbrokes

The Football Association has ended all sponsorship deals with betting firms following a three-month review process.

Gambling Market in APAC 2017-2021: Top Drivers and Forecasts

Gambling Market in APAC 2017-2021: Top Drivers and Forecasts

Technavio market research analysts forecast the gambling market in APAC to grow at a CAGR of more than 7% during the forecast period, according to their latest report.

11 Advantages of using Real Bookies Pay Per head Bookie Software

11 Advantages of using Real Bookies Pay Per head Bookie Software

Being a local bookie or an online bookmaker has so many challenges that sometimes make it a frustrating job. Online Per Head Service such as Real Bookies lessen that burden and make being an agent -- FUN AGAIN.

G911 Directory, Latest News: WSOP Latest Updates

For a comprehensive look at today’s top news stories and latest event odds from your mobile device or laptop, Visit the Gambling911.com Site Map

Syndicate