Tôi có thể tìm thấy cờ bạc trực tuyến cho người Việt ởđâu?

Written by:
C Costigan
Published on:
Oct/01/2014
Tôi có thể tìm thấy cờ bạc trực tuyến cho người Việt ởđâu?

Bạn có thể tìm thấy cờ bạc trực tuyến cho người Việt ở nhiều mạng web kể cả BetPhoenix.ag.  Betphoenix là độc nhất về việc phục vụ cho khách người Việt (Tiếng Việt: 1.888.378.0888 hay 1.888.889.4219)

Những trò cờ bạc phổ biến cho con bạc người Việt tính luôn Bầu Cua Cá Cọp. Đây là trò chơi cờ bạc nổi tiếng nhất ở Việt Nam. Những viên súc sắc (xí ngầu) và tấm bảng đều có hình ảnh, trái ngược với những con số. Người chơi đặt cược trên hình ảnh nào sẽ xuất hiện trên những viên súc sắc bị lắc.

Như được giải thích trên Wikipedia, nếu một súc sắc tương ứng với một cược, người đặt cược nhận món tiền bằng tiền họ đặt cược. Nếu hai súc sắc tương ứng với một cược, người đặt cược nhận 2 lần món tiền đặt. Nếu ba súc sắc tương ứng với một cược, người đặt cược nhận 3 lần món tiền đặt. Ví dụ, nếu bạn đặt $3 vào con cá, và nhà cái lắc ra 2 con cá và 1 con nai, thì bạn thắng được $6.

Gambling News

Gunman in Fatal Vegas Strip Shooting Surrenders

Las Vegas police say the gunman in a fatal shooting on the Strip who barricaded himself inside a public bus has surrendered peacefull

One Dead in Vegas Strip Shooting

A hospital spokeswoman says one person has died in a shooting on the Las Vegas strip.

Fight Over Gambling Led Man to Run Over Wife Four Times

Prosecutors in Massachusetts say a man drove over his ex-wife four times in the driveway of their Quincy home, killing her, after they fought over his alleged gambling last year.

William Hill, Bet365, Other Online Gambling Sites Exit Poland: Where to Still Play

William Hill, Bet365, Other Online Gambling Sites Exit Poland: Where to Still Play

A mass exodus of online bookmakers from Poland was announced this week following the introduction of a 12 percent tax on wagering turnover. 

Online Sportsbook Complaints – Slow Pay, No Pay Warnings and More

Online Sportsbook Complaints – Slow Pay, No Pay Warnings and More

Gambling911.com has your updated Online Sportsbook Complaints.

Syndicate